Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Yolanda Expósito – Emprenedora Amb La  Comunicació De Proximitat.

Yolanda Expósito – Emprenedora amb la comunicació de proximitat.

Us presentem a la Yolanda Expósito, mare emprenedora amb una empresa de comunicació amb ja més de sis anys @yolandaebmarketing.

Ella, és l’emprenedora d’una empresa que es dedica a potenciar la imatge online dels negocis, posant molt d’èmfasis a la part humana. Xarxes socials, fotografia, disseny web, consultoria, mentoria i formació són alguns dels nostres serveis principals.

Però, com va començar la seva aventura en aquest projecte?
Quan va néixer el seu fill, van decidir canviar d’aires i venir a viure a Girona perseguint un somni.

La Yolanda és graduada en enginyeria geològica, però va necessitar una feina que li donés llibertat, flexibilitat i “coses de la vida” quan vaig arribar a Girona tot va començar a encaixar.

“El tema de la comunicació i la imatge, sempre havien sigut unes peces claus a la meva vida. Potser havia arribat el moment de treure-li profit”
Va començar la formació en aquest àmbit, a conèixer gent… Amb molta por al fracàs, a perdre temps, diners… però amb moltes ganes.

Al cap de poc temps va arribar la primera resposta al seu esforç personal i va sorgir la primera oportunitat professional.

Tot va començar a anar sobre rodes, aconseguint objectius i fins i tot tenir una oficina al Parc Tecnològic de Girona!

Però el 2020, amb l’arribada de la pandèmia, vam perdre molta força, el tancament de diferents empreses porta una roda que va fer que ens quedéssim sense pràcticament res de treball.

Ara, amb la pandèmia una mica més fora de les nostres vides, hem tornat a enlairar i junt amb clients de sempre van venir nous clients amb ganes de digitalitzar els seus negocis.

Amb l’empresa consolidada, les taques actuals de la Yolanda són CEO, consultora i mentora d’emprenedores i pymes i fotògrafa de marca. També col·labora amb TV Girona i la revista Gidona (secció de xarxes socials) i realitza formacions especialitzades en en xarxes socials (també formadora d’Amb les persones)

Per acabar ella llença un missatge: “Jo animo a totes les dones a seguir els somnis. Hem de seguir la nostra intuïció, marcar un pla, petits objectius i lluitar per ells ….I no puc ser més feliç!”

 
 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?