Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Les Teves Xarxes Socials, Una Eina Per Trobar Feina

Les teves xarxes socials, una eina per trobar feina

Actualment comptem amb moltes eines molt diferents, tan físiques com digitals quan ens trobem en cerca activa de feina però, sabies que les teves xarxes socials, també són una on poder trobar feina?

Moltes empreses de selecció de personal o simplement organitzacions busquen treballadors/es i perfils a través de les xarxes socials. Per això és important cuidar alguns punts que citem a continuació:

  • Seguir o donar m’agrada a les empreses on t’agradaria treballar i/o empreses del sector.
  • Facebook, en concret és una xarxa social que té una secció de borsa de treball. Allà pots gestionar les teves preferències i veure directament enllaçada l’empresa que busca personal i investigar sobre ella. A part d’això, aquesta xarxa social, també té l’oportunitat de crear grups segmentats, on moltes empreses pengen les seves oportunitats laborals per tal de poder arribar a més persones.
  • Si parlem d’Instagram, podem arribar a diferents ofertes a través d’hashtags. Allà ens sortiran totes les publicacions que han utilitzat aquell hashtag del teu interès, ordenat cronològicament. Alguns hashtags interessants poden ser #OfertaEmpleo #Empleo #OportunitatLaboral #OfertaLaboral
  • El mateix cas passa amb Twitter. Funciona a través d’hashtags per a poder arribar a diferents publicacions arreu el món.
  • Una de les xarxes socials més interessants per trobar feina, és sense dubte LinkedIn. Aquesta xarxa a part d’ajudar a trobar feina en diferents seccions, també ajuden a reclutadors a trobar futurs empleats/ades. LinkedIn ajuda a visibilitzar perfils per zona, categoria professional, perfil, etc.
  • A part de les xarxes també comptem amb moltíssimes aplicacions per telèfons mòbils de portals de feina que permeten rebre notificacions segons les teves preferències i últimes cerques. D’aquesta manera pots mantenir una alerta per si sorgeix una oportunitat al teu àmbit professional.

Com podeu veure, a totes les anteriors xarxes socials és possible trobar feina, i per tant, és un requisit indispensable mantenir les vostres xarxes impol·lutes. És important pensar que qualsevol persona pot entrar i que la imatge que es dóna, és molt important.

Una bona eina per saber el que internet mostra de nosaltres és Google. Moltes persones que es dediquen a la selecció fan una primera cerca aquí, per tant és important que tu mateix/a la facis per tal de veure el que poden trobar i poder arreglar allò que estigui a les teves mans o que no estiguis interessat/da a mostrar.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?