Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
És Necessari Tenir Un Perfil A LinkedIn Per Trobar Feina?

És necessari tenir un perfil a LinkedIn per trobar feina?

Ja sabem que LinkedIn és la xarxa professional més gran del món, ja que allà podem trobar contactes que ens poden ajudar a trobar feina o millorar el nostre recorregut professional.

Per tant, podem utilitzar aquesta xarxa com a un pont per a arribar als nostres objectius professionals.

Però com ha de ser el nostre perfil perquè arribi a ajudar-nos?

Hem d’adonar-nos que no és només un currículum penjat a internet, ja que hem de mantenir-lo actualitzat i sobretot, que sigui atractiu. És el teu mini lloc professional, on pots explicar el millor de tu, de les teves habilitats, de la teva trajectòria i dels teus assoliments. Qualsevol persona que et busqui a Internet, pot trobar allò que necessites que sàpiguen de tu, la teva part més professional.

Així que anem a mirar més en profunditat què és el que hem de tenir en compte: 

  • Hem de mantenir-lo actualitzat, ja que és un lloc web i, per tant, la informació està disponible 24 h al dia. Poden accedir professionals i empreses de totes les parts del món.
  • Explica la teva trajectòria professional. Les funcions que has portat a terme a cada empresa, però tenint en compte els teus objectius professionals. És a dir, ho has de redactar de forma que tingui sentit per a continuar creixent en el sector.
  • La teva foto ha de tenir un aspecte professional. El fons hauria de ser blanc i hauria de transmetre el que necessites. És important escollir-la bé, no escollir una amb gent, ni de nit, ni amb mala resolució.
  • Detalla les teves habilitats, el que saps fer, el que pots aportar al teu sector, els teus punts forts…
  • És un lloc ideal per a mantenir una xarxa de contactes únicament professional. Persones del teu àmbit laboral, excompanys/es de formacions, etc. Sempre va bé continuar informat/da sobre els seus assoliments sense traspassar la línia més personal que et donen les altres xarxes socials.
  • Has de tenir en compte l’optimització del SEO. Això s’aconsegueix utilitzant les paraules clau del sector i segons el teu objectiu. LinkedIn funciona com un cercador com podria ser Google, per tant, és rellevant que investiguis quines són les paraules clau que més et convé fer servir perquè et trobin persones del teu sector professional.
  • Has de mantenir les teves dades de contacte actualitzades. Moltes vegades quan canviem el nostre contacte, oblidem fer-ho a les nostres xarxes professionals.

En resum, el LinkedIn és una eina molt potent per ajudar-te en la teva trajectòria professional, un complement al teu currículum. 

A part de la xarxa de contactes que et permet mantenir i anar creant de forma que pots arribar a tenir connexions amb altres empreses, persones, o grups que t’ajudaran en la teva cerca de feina.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?