Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com

Agustí Pajares

Psicòleg amb 15 anys d’experiència en l’àmbit de RRHH tan en direcció de departaments de RRHH i en consultoria externa. És expert en acompanyar persones i organitzacions en processos de canvi.

Oihane Joaquin

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques, i especialitzada en comunicació en línia i xarxes socials. És l’encarregada de potenciar la imatge de marca Amb les Persones. Crea contingut per tal de donar a conèixer totes les línies de negoci de l’empresa, al món digital.

Sandra Méndez

Treballadora Social, amb una llarga trajectòria al món dels Recursos Humans i tres anys de en projectes de selecció de personal en diferents països Europeus. Ajuda als candidats/es a trobar la millor opció per sentir-se realitzats i realitzades. Peça clau per fer els millors lligams entre empreses i candidats/es.

Anna Blanco

Llicenciada en periodisme, amb una llarga experiència en el món de la comunicació. A través de la seva trajectòria professional ha comprovat la importància i el valor de la psicologia del treball per al bon funcionament de les organitzacions en el món laboral actual, és per això que aposta per treballar ajudant a trobar el millor encaix entre les persones i les organitzacions.

María Garí

Graduada en Pedagogia, continua la seva formació amb Relacions Laborals i Recursos Humans amb l’objectiu de desenvolupar la seva trajectòria professional en la gestió i servei dels Recursos Humans.

 

Aina Fernández

Llicenciada en Psicologia, especialitzada en Recursos Humans i amb una passió innata per estudiar i entendre el comportament i salut de les persones dins les organitzacions, treballa fort per ajudar a crear les millors relacions entre les organitzacions i l’equip.

Nazareth Da Fonte

Graduada en Sociologia i especialitzada gestió dels recursos humans, amb una llarga trajectòria com a consultora, apassionada per trobar les millors sinergies entre empreses i els futurs equips que formaran part.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?