Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com

Agustí Pajares

Psicòleg amb 15 anys d’experiència en l’àmbit de RRHH tan en direcció de departaments de RRHH i en consultoria externa. És expert en acompanyar persones i organitzacions en processos de canvi.

Núria Mont

Amb una dècada dedicada al sector RRHH, aportarà coneixement en aquest àmbit, detectarà les necessitats de l’empresa i trobarà la solució més adient als vostres reptes.

Alicia Morote

Psicòloga amb més de 10 anys d’experiència en el món de RRHH, és la persona clau per ajudar-te en trobar la persona ideal per al teu equip i si el que busques nous projectes professionals t’assessorarà en les ofertes més adients pel teu perfil i objectius.

Sandra Robado

Llicenciada en Relacions Laborals i Ocupació, és la responsable de desenvolupament de la oficina de Tarragona. Amb molta capacitat administrativa entorn al món laboral, però sense deixar de banda la part personal, selecció, atracció de talent i desenvolupament de les persones en les organitzacions.

Oihane Joaquin

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques, i especialitzada en comunicació en línia i xarxes socials. És l’encarregada de potenciar la imatge de marca Amb les Persones. Crea contingut per tal de donar a conèixer totes les línies de negoci de l’empresa, al món digital.

Sandra Méndez

Treballadora Social, amb una llarga trajectòria al món dels Recursos Humans i tres anys de en projectes de selecció de personal en diferents països Europeus. Ajuda als candidats/es a trobar la millor opció per sentir-se realitzats i realitzades. Peça clau per fer els millors lligams entre empreses i candidats/es.

Cristian Gaona

Pedagog especialitzat en Relacions Laborals, Recursos Humans, Formació i Orientació laboral. Amb una llarga trajectòria professional treballant amb i al costat de les persones, amb l’objectiu d’ajudar a trobar el projecte professional més adient, aconseguint així una cohesió perfecta amb el seu nou equip.

María Garí

Graduada en Pedagogia, continua la seva formació amb Relacions Laborals i Recursos Humans amb l’objectiu de desenvolupar la seva trajectòria professional en la gestió i servei dels Recursos Humans.

 

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?