Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Donar L’oportunitat Al Talent Intern De L’empresa A Assumir Noves Responsabilitats. Promoció Interna

Donar l’oportunitat al talent intern de l’empresa a assumir noves responsabilitats. Promoció interna

La promoció interna tracta de cobrir vacants i places a través d’un procés selectiu en el qual els candidats són les persones que pertanyen a l’equip de treball. No busquem talent a fora l’organització sinó que donem l’oportunitat als professionals que tenim dins l’empresa per tal que assumeixin noves responsabilitats.

En aquests casos, un dels aspectes més importants a tenir en compte són les aptituds demostrades durant el recorregut del/la treballador/a.

Avui volem diferenciar entre tres tipus de promocions internes ens podem trobar:

  • Promoció vertical: Segurament és la promoció més habitual. Es porta a terme quan la vacant a cobrir és un càrrec superior al que la persona portava anteriorment.
  • Promoció horitzontal: En aquest cas, el treballador/a passa a formar part d’un altre departament del qual ocupa actualment i amb una categoria superior.
  • Promoció temporal: En aquest cas, la persona passa a formar part de l’equip amb un càrrec superior però per temps limitat. Això implica cobrir baixes o excedències.

La promoció interna és una eina ideal per a motivar al personal de l’empresa. A través d’aquest aspecte podem aconseguir que els/les treballadors/es ho vegin com un objectiu, una meta i això els hi permetrà millorar el seu desenvolupament, aprendre i evolucionar dins l’empresa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?