Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Selecció D’alguns Portals De Feina I Les Seves Característiques Especials

Selecció d’alguns portals de feina i les seves característiques especials

Actualment, a l’hora de cercar una nova oportunitat laboral, Internet és l’eina més utilitzada. I és per això que existeix un ampli ventall d’opcions de pàgines web i portals per a portar-ho a terme.

Avui hem volgut fer una petita selecció sobre alguns d’aquests portals i les seves característiques especials.

Comencem amb Infojobs, un dels portals més coneguts i utilitzats. Amb més de 20 anys d’història i amb moltíssims canvis en els últims 5 anys, Infojobs és una de les eines més versàtils i amb més d’1.000.000 d’usuaris actius mensuals.
Però quins són aquests punts forts i més valorats per a les persones que l’utilitzen?

  • Una àrea privada amb totes les teves dades i diferents currículums (per tal de poder enviar un currículum més especialitzat segons l’oferta), cartes de presentació, de recomanació, etc.
  • Dins aquesta àrea, es troben totes les sol·licituds a les quals has aplicat, en quin estat es troben i com van evolucionant.
  • També pots tenir les teves xarxes personals, pàgina web, blogs, etc.

També ens agradaria destacar LinkedIn, un lloc de referència al món laboral. És ideal per a crear una xarxa de contactes amb altres professionals, i actualment, les empreses publiquen les seves oportunitats laborals a la mateixa xarxa.
A LinkedIn, el teu perfil, és a la vegada el teu currículum. Una exposició de la teva trajectòria professional i tenir-ho actualitzat és ideal per què és l’eina per excel·lència per al reclutament en l’actualitat.


Una altra plataforma interessant és Monster. No porta els mateixos anys d’història, però sí que aporta un valor interessant. En aquesta plataforma podem trobar un blog de feina, formació, un perfil privat i la possibilitat de valorar a les empreses amb les quals has tractat.


Un altre portal clàssic és Infoempleo. Aquesta pàgina permet crear filtres, també conté un apartat per primeres feines, o oportunitats internacionals, possibles formacions, etc.

No volem deixar enrere el portal dels portals, Indeed. Aquesta pàgina funciona com un cercador I/o localitzador d’oportunitats laborals. És un dels portals número 1 a escala mundial.
Et pots inscriure, crear els teus filtres i alertes que t’arribaran al correu. Tot i ser un cercador, pots crear el teu perfil i pujar el teu currículum, tot i que no és imprescindible per a cercar feina.

Jooble, un altre potent cercador nacional. Amb prop de 300 pàgines web en les quals rastrejar oportunitats i filtrar les millors candidatures segons el teu perfil.

En l’àmbit autonòmic, a Catalunya, no volem oblidar-nos d’Infofeina. Ofereix servei a totes les comarques i municipis tant a candidats/es com a les empreses. El portal també ofereix la possibilitat de tenir el teu perfil amb el teu currículum, notificacions de noves oportunitats segons el teu perfil i les teves preferències.


I per a tu, quin és el teu portal de referència a l’hora de cercar oportunitats laborals?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?