Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Com Respondre A La Pregunta  “parla De Tu” A Una Entrevista Laboral?

Com respondre a la pregunta “parla de tu” a una entrevista laboral?

Arriba el moment de l’entrevista de feina en la qual l’entrevistador/a et demana que parlis de tu. L’objectiu principal d’aquesta pregunta, és tenir una imatge sobre el teu perfil professional i personal en uns minuts. Entendre com et desenvolupes, les teves habilitats comunicatives, etc.

Per tant, per començar hem de mantenir la calma i sentir-nos  segurs del que respondrem. I no hi ha millor manera que tenir una mica el discurs preparat. I és per això que volem donar-te uns consells per que puguis fer una bona preparació sobre aquest punt en concret.

En primer lloc presentat, qui ets i quina és la teva professió. Pots continuar fent un petit repàs de la teva trajectòria professional fins al present i que has anat aprenent i pots acabar explicant quines són les teves expectatives professionals.

Pots continuar amb una breu explicació del perquè de la teva formació. Si és vocacional, que és el que t’agrada de la professió, si vols continuar alguna formació, o si vols créixer en algun sector més concret… 

En quant a la teva experiència professional, per no repetir la informació del currículum, pots destacar una experiència laboral en concret, explicar el que et va aportar i el creixement personal que et va oferir l’empresa.

També és interessant expressar que penses que pots aportar a l’empresa i el que esperes aprendre d’ella. Pots aprofitar per extreure 2 o 3 habilitats personals per les quals ets la persona ideal per aquesta oportunitat.

Recorda no explicar la teva vida personal, el que vol l’entrevistador és conèixer la teva trajectòria professional i tot que estigui relacionat amb ella.

Per tant us aconsellem elaborar un guió abans de realitzar l’entrevista amb les 4 idees bàsiques i sobretot, d’una forma breu i concisa. La clau és que sigui una pregunta que puguis contestar en aproximadament 2 o 3 minuts. És molt important que siguis sincer/a i positiu. Explicar coses bones i no experiències dolentes. Hem d’aprendre a destacar el perquè si, en comptes del perquè no.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?