Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
No Tens Experiència Laboral I Necessites Elaborar Un Currículum?

No tens experiència laboral i necessites elaborar un currículum?

Moltes vegades quan ens iniciem al món laboral, pensem que serà complicat, donat que a totes les oportunitats laborals sembla que demanin experiència prèvia.

Però, no és imprescindible, ja que els/les reclutadors/es també tenen en compte aspectes diferents com ara les aptituds o habilitats. Però per tal de poder-les tenir en compte, hem de saber destacar-les molt bé al nostre currículum.

El primer pas serà analitzar les teves hard skills i les soft skills.
Les hard skills són els coneixements tècnics adquirits a través de la nostra formació, el que hem après a través d’unes possibles pràctiques o projectes, idiomes, eines informàtiques, etc. i les soft skills són les que van més relacionades amb la personalitat, com són les teves relacions treballant en equip, si comptes amb dots comunicatius, de lideratge, com és la teva actitud en vers un problema a l’equip, la teva motivació, proactivitat, com defenses la teva feina sota pressió…

El segon pas serà fer un llistat amb els teus punts forts, ja que si aquests s’adapten a les funcions que es demanen a l’oportunitat laboral, tindràs moltes més possibilitats.

Quan tenim el llistat completat hem de plasmar-ho al currículum, crear com una secció on podem reflectir allò que hem extret de nosaltres mateixos/es.

A continuació és important redactar una carta de presentació. Aquí, has de mostrar les teves motivacions envers l’empresa. Què és el que vols aprendre i que és el que pots aportar.

Un cop tenim aquesta part, anem per la part més de cerca i informació. Has d’estar al dia de les notícies i moment en el qual es troba el sector del projecte oferit. Novetats, què és el que més t’interessa d’ell, els teus objectius… reflecteix els teus coneixements també al teu currículum.

Has d’evitar emplenar per emplenar el teu currículum amb informació que no aporta res al teu perfil. És rellevant no dir mentides, ja que a l’entrevista es podrien adonar i això aniria completament en contra de la teva candidatura.

És possible que pensis que és complicat aconseguir feina sense experiència, però tothom ha passat per aquí. Hi ha molta competència al món laboral i és per això que el teu esforç ha d’anar dirigit a aquella primera impressió, aquell primer contacte que serà el teu currículum.

 Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?