Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
M’encanta Tenir Un Pla

M’encanta tenir un pla

“Sabem que aquest club és una barreja d’ambient, emoció, desig i qualitat futbolística. Si alguna cosa falta, no funciona. Ho sabem”.

Jürgen Kloop

M’encanta l’esport. Si som capaços d’abstreure’ns del soroll, la hiperactuació i la pantomima, podem observar comportaments que podem extrapolar a la vida real, el que podem veure en el nostre dia a dia…només falta obrir els ulls i mirar amb atenció. Sense sorolls ni estridències…

M’encanta Jürgen Kloop. Aire fresc. Autenticitat. Passió. Hi ha algunes persones amb una màgia especial, amb carisma, que són capaces de contagiar a la gent que l’envolta de que allò que sembla impossible, ho podrem tenir si hi creiem fermament. Amb un somriure a la cara, com aquell que sap que per guanyar-lo t’hauràs de deixar la pell. Aquest tipus de persones, saben què volen i que volen, com deia Nietzsche…

M’encanta reconèixer plans i estratègies. Em dóna seguretat pensar que algú ha rumiat en tots els possibles escenaris i que existeix un objectiu final, clar i definit, més enllà de l’objectiu genèric guanyarem…. Perquè guanyarem, no és un bon objectiu. Perquè declarar la teva intenció, només és el primer pas per després arribar a definir fins l’últim detall del que vols. Perquè imaginar el que et pot passar et pot donar eines per anticipar els possibles obstacles…Perquè finalment, si la sort ha d’acompanyar a algú, sovint acompanya a qui ho té tot una mica més clar. I qui no ho té clar? Doncs a esperar alguna genialitat, un cop de sort…quelcom inesperat i màgic, des del I’Iniestazo d’Stamford Bridge al gol de Ramos a Lisboa.

M’encanta planificar. M’agrada poder fer i contribuir a fer escenaris on poden passar aquelles coses que volem que passin, de com fer aquell pas que ens aproparà a l’objectiu i que provocarà la reacció necessària per apropar-nos a allò que volem. Com deia Peter Drucker, la millor manera de predir el futur, és crear-lo. Un cop fet el pla, afegir la flexibilitat necessària per adaptar-se al que pugui venir, defugint de la rigidesa i la paràlisi que et pot provocar estar superat pels esdeveniments. I després, el treball incansable en la nostra millora continua, en aprendre allò que ens fa falta i que serà condició sine qua non  per poder assolir l’èxit. Diu Kloop que el club “és una barreja d’ambient, emoció, desig i qualitat futbolística”, i que tot ha d’estar representat d’una manera equilibrada. El millor resum possible: objectiu clar, actitud i competències personals.

I sobretot, com deia el gran Hannibal Smith del Equipo A, m’encanta que els plans surtin bé.

Agustí Pajares 

 

  _____________

Si t’interessa rebre per mail les actualitzacions del Blog, fes click aquí.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?