Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
La Importància D’incloure L’objectiu Professional Al Currículum

La importància d’incloure l’objectiu professional al currículum

L’objectiu professional és una de les qüestions que s’ha implementat més recentment en el currículum i que moltes persones no coneixen. Si és el teu cas, no et preocupis! En aquest post t’expliquem de què es tracta i com els pots elaborar.

Primer de tot, és important conèixer a què ens referim quan parlem del terme i l’impacte que pot tenir en el nostre currículum.

L’objectiu professional és la descripció personal en la qual mostres les teves habilitats, valors, les raons per les quals vols treballar a l’empresa i el que tu pots aportar en aquesta. És aconsellable que sigui un paràgraf de 3-5 línies que vagi alineat amb el teu currículum.

Hauria d’anar a l’inici del currículum, i pot arribar a ser un avantatge per a tu, ja que les empreses es fan una idea del que t’interessa sobre presentar-te al lloc de treball. Intenta argumentar el que pots aportar. Recorda que els processos de selecció són bilaterals, igual que tu esperes que l’empresa et proporciona una sèrie de reconeixements en el teu treball, l’empresa espera que tu aportis.

Per tal d’elaborar el teu objectiu professional, et facilitem una sèrie de pautes:

  • Analitza l’empresa: A què es dedica i quina és la seva filosofia, cultura empresarial, història i valors. Aquesta informació et proporciona pistes per poder plantejar els teus objectius. Si no aconsegueixes aquesta informació, guia’t pel sector, el lloc de treball o les competències que es demanen a l’oferta.
  • Llistat de competències i habilitats: Que pots aportar a l’empresa fins dia d’avui, així com la teva experiència anterior, estudis i formació complementària.

Per redactar els teus objectius professionals has de fer una autoavaluació de tu mateix que sigui honesta i coherent. No vulguis transmetre unes metes que saps que no les podries complir ni a llarg ni a curt termini.

Per altra banda, els objectius professionals són una forma de compensar la falta de recorregut laboral amb unes aspiracions que transmetin ganes de treballar, d’aprendre i d’aplicar totes aquelles habilitats i coneixements útils per a l’empresa.

Alguns exemples que podem incloure com a objectius professionals són els següents:

Exemples d’objectius professionals per un currículum amb experiència:

“Contribuir que l’empresa pugui aconseguir els objectius esperats, aportant la meva experiència i habilitats en el desenvolupament de les tasques, tenint l’oportunitat de créixer professionalment.”

“Em defineixo un professional orientat a objectius i metes assolibles. El meu principal objectiu es formar part d’un equip professional i en un ambient de treball òptim i agradable.”

Exemples d’objectius professionals per perfils en poca experiència:

“El meu objectiu és formar part d’una empresa en la qual es puguin posar en pràctica els meus coneixements, tenir l’oportunitat de créixer i desenvolupar-me professionalment. Me considero una persona seria, professional i apassionada del sector de …”.


Ara que ja t’hem facilitat els “tips” per elaborar el teu objectiu professional, és l’hora de posar-ho en pràctica, A què esperes?

Redacció: Maria Garí 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?