Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Els Conflictes A L’empresa Poden Fer Que No Arribem Als Objectius. Perquè és Important Un Bon Clima Laboral?

Els conflictes a l’empresa poden fer que no arribem als objectius. Perquè és important un bon clima laboral?

Tenir un bon clima laboral, millora la productivitat dels treballadors/es, ja que els conflictes poden fer que no arribem als objectius.

El compromís augmenta, es genera un sentiment de pertinença cap a l’empresa, hi ha més eficiència, més lleialtat i són més feliços.

Per tant, influeixen factors com la satisfacció personal, la forma de relacionar-se i la cultura empresarial.
Però, podem fer alguna cosa per a millorar-la? A continuació us donem un parell d’idees.

  • A través d’una comunicació transparent. Demanar feedback, fer sentir a l’equip part de l’empresa, demanar la seva opinió. D’aquesta manera les persones es senten valorades. Aquesta comunicació ha d’executar-se pels canals correctes i coherents amb la temàtica.
  • Transparència també en l’estratègia, els processos, els objectius, etc. Ha d’estar clar com és el funcionament en tots els aspectes de l’empresa.
  • També és un punt important conèixer que l’empresa estigui compromesa amb diferents valors socials. Això dóna una altra probabilitat de què l’equip se senti orgullós de pertànyer.
  • Cuidar el lloc de feina. Eines en bon estat, actualitzades, cuidar la llum, la temperatura, etc.
  • Aconseguir un equilibri entre la vida persona i la laboral. Un/a treballador/a satisfet, ha de poder sentir que pot atendre aspectes de la seva vida personal que són igual de rellevants.
  • Crear un full de ruta que ajudi a l’equip a créixer i desenvolupar les seves habilitats. Fomentar la formació, per tal que l’empresa creixi, han de créixer els empleats/des i han de sentir que també és útil per al seu creixement particular.
  • Reconeixement i reforços positius. Aquesta pràctica ajuda a fomentar conductes positives en un futur. No només parlem de felicitar per la bona feina realitzada, sinó també de la creació de primes i variables per afavorir els resultats.
  • Fer equip, resoldre els conflictes tots junts, crear unitat. Aquest sentiment també assoleix que els/les treballadors/es se sentin una part important.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?