Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Hàbits Saludables A La Feina

Hàbits saludables a la feina

Ja que el lloc de feina és allà on passem moltes hores, mantenir uns bons hàbits és essencial tant per mantenir la nostra salut com per potenciar la motivació, l´esperit laboral, la satisfacció a la feina i, així, millorar la nostra qualitat de vida general i la nostra felicitat.

Els hàbits saludables són aquelles conductes i comportaments que tenim assumits com a propis i que incideixen de forma directa al nostre benestar físic, mental i social. En definitiva, són aquelles rutines que realitzem habitualment i que són bones per nosaltres.

Els estils de vida actuals sovint fan modificar aquest hàbits, però això no hauria de ser una excusa per abandonar la vida sana dins l’entorn laboral, és possible fer-ho!!

Independentment del nostre lloc de feina o del tipus d´empresa en la que treballem, existeixen una sèrie d´hàbits positius que ens hem d´acostumar  a seguir, per mantenir un ambient laboral agradable i estar còmodes en el nostre lloc de feina.

Us deixo els meus consells perquè en el  vostre dia a dia pogueu anar consolidant bons hàbits: 

  • Arriba a la feina 10 minuts abans i així tindràs temps suficient per acomodar-te i preveure imprevistos que puguin generar estrés.
  • Organitza el teu dia per ordre de prioritats per evitar la sobrecàrrega de treball.
  • No pretenguis fer més feina de la que pots fer ja que això pot portar a cometre errors i demana ajuda en cas de sentir-te sobrepassat de feina
  • Mantén l’ordre i la neteja al teu lloc de feina, diu molt de la teva manera de fer!
  • Accepta responsabilitats , és una manera de motivar-te, involucrar-te i superar-te i d´anar en línia amb els objectius de l’empresa.
  • No interfereixis en assumptes aliens, els rumors no estàn ben vistos i impedeixen mantenir un bon clima laboral, desviant l’atenció de les obligacions laborals.
  • Sigues cordial amb els teus companys, evitant que les qüestions personals interfereixin a la feina.
  • Neteja personal i higiene, així com tenir cura de la nostra imatge.
  • Menja i dorm bé, una bona alimentació i dormir 8 hs al dia és fonalmental pel rendiment a la feina.

Però a part de tenir en compte aquests consells, la feina has de gaudir-la! Busca una feina que t´apassioni, amb bon ambient, valorant la realització personal que t´aporti. 

Treballa en allò que t´agrada perquè l´èxit de l´empresa depèn de tu i el teu de l´empresa. La teva feina ha de convertir-se en el teu amor platònic! i la motivació laboral és essencial. T´ajudem?!

Alicia Morote

  _____________

Si t’interessa rebre per mail les actualitzacions del Blog, fes click aquí.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?