Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Formació completament a mida i adapta da a les teves necessitats.
APRÈN A GESTIONAR ELS CANVIS EMPRESARIALS

El constant canvi de l’entorn i la multitud de variables fa que les organitzacions no tan sols hagin d’adaptar-se, sinó que han de trobar la manera d’anar més enllà.

Formador: Agustí Pajares – Psicòleg especialitzat en RRHH

Objectiu principal

Analitzar i dissenyar el procés de canvi a implementar. Definir les accions i recursos necessaris, planificar les etapes i alinear-ho amb l’estratègia i els valors corporatius.

Temàtiques a tractar

Analitzarem la situació en la qual ens trobem, d’aquesta manera detectarem les barreres, de les nostres pors al canvi, possibles problemes que ens trobarem, planificarem els objectius, timings, fases d’aplicació i els recursos que necessitarem per portar-los a terme.

Dissenyarem l’estratègia, la forma de portar a terme la comunicació i farem un seguiment del procés respectant els períodes de temps establerts a la planificació.

Què podràs extreure?

Coneixeràs la situació actual i els canvis que necessites fer i els que vindran establerts. Tindràs una planificació, eines i pautes per portar-la a terme sense deixar de banda l’esperit de la teva organització.

Sol·licita la teva proposta a mida!

Truca’ns al 879 029 081 o envia un email a info@amblespersones.com

Aquestes sessions es poden realitzar individualment o en grup, dins o fora de les instal·lacions de l’empresa i de forma presencial o telemàtica.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?