Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Claus Per Tenir èxit A Una Entrevista De Feina

Claus per tenir èxit a una entrevista de feina

El primer amb què ens trobem, és amb una trucada de la persona i empresa que ens entrevistarà. Per tant, és important agafar boli i paper o qualsevol suport on poder apuntar tots els detalls que ens puguin comentar. Sobretot, és important apuntar-nos el nom i telèfon de la persona que ens ha contactat i després apuntar correctament la direcció i la data de la cita i els detalls del lloc de feina.

Arriba el dia de l’entrevista i una de les claus perquè sigui un èxit, és cuidar la nostra presentació, la nostra entrada i el nostre llenguatge corporal al llarg de l’entrevista. És important que assagem una presentació per a l’arribada, cuidem aquest moment, per tal que fem una primera bona impressió. Pot ser inclús que tinguem uns minuts per presentar-nos, i per tant, és una bona oportunitat, per fer una bona entrada i un bon primer impacte.

És important preparar l’entrevista abans d’anar. Tot i que no sabem el que ens preguntaran, podem preparar-nos algunes possibles preguntes. A la majoria d’entrevistes finals, ens pregunten sobre la mateixa empresa, per saber si ens hem informat, si ens hem preocupat en conèixer la seva activitat, ja que això denota interès per començar un projecte en l’organització.

També podem preparar-nos respostes més directament relacionades amb nosaltres mateixos, sabem que ens preguntaran sobre la nostra trajectòria professional i sobre la nostra formació. Per tant són moments claus on podem destacar les funcions que hem portat a terme i que tinguin a veure amb les habilitats que el propi futur lloc de feina demani.

Durant el transcurs de l’entrevista, hem de tenir en compte el llenguatge corporal, els gestos o el to de veu que utilitzem. Escoltar amb atenció, no perdre el contacte visual, mostrar interès i fins i tot agafar alguns apunts.

La majoria de vegades les empreses dedicades a la selecció de personal demanen referències d’anteriors organitzacions en les quals has format part, per tant, també és important tenir-les preparades. Tenir l’empresa en ment, la persona i el contacte, per tal que et faci sentir segur/a en el moment de la pregunta.

Per finalitzar, un cop l’entrevistador/a hagi acabat el seu torn de paraula, podem realitzar unes últimes preguntetal com vam parlar al post anterior, i acabar amb l’agraïment del temps que la persona ha dedicat cap a nosaltres. Podem demanar si volem, una targeta a la persona que ens ha atès i esperar la seva trucada o inclús preguntar si podem trucar davant qualsevol dubte que ens sorgeixi en les pròximes hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?