Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Existeix L’estabilitat A Llarg Termini En La Mateixa Posició I Organització?

Existeix l’estabilitat a llarg termini en la mateixa posició i organització?

Segons alguns informes, el tercer factor que es revisa a l’hora de tenir en compte un Currículum és la permanència en un lloc de feina.

Està clar que com tot ens hem d’adaptar als nous temps, valors i propòsits de les noves generacions que avui entren al mercat laboral: que la meva mare amb quaranta-cinc anys portes trenta anys a la mateixa empresa i posició que jo amb trenta-cinc el màxim hagin estat vuit i que la meva companya amb trenta anys hi hagi he estat un màxim de cinc, ja ens indica que fa temps que l’estabilitat laboral no té la mateixa importància per una generació que s’està jubilant avui i una que comença a treballar.

Quines penseu que poden ser les causes, motius de què noves generacions no creuen en l’estabilitat a llarg termini en la mateixa posició i organització?

Jo en defineixo algunes que he detectat amb la meva experiència:

  • Falta d’un pla de carrera establert per tant, poca visibilitat de creixement dins l’organització en el curt, mitjà i llarg termini.
  • Les relacions interpersonals, el fet d’encaixar amb equips diversos.
  • Falta de transparència per part de la direcció i/o responsables de departament de funcions, responsabilitats i feedback de desenvolupament. Que s’espera de mi, que estic fent bé i on haig de millorar.

M’encantaria conèixer els punts de vista d’aquells que heu format part d’una empresa més de deu anys. 

Que és el que valoreu de la vostra organització? Que ha fet que continuéssiu motivats en el projecte? 

Aquells que heu format part de diferents projectes i organitzacions que és el que us ha motivat a fer el canvi? Us preocupa la rotació en el vostre CV?

Aprofito per deixar-vos alguns consells per argumentar la motivació al canvi tant si fa quinze anys que formem part de la mateixa empresa com un:

  • Definir molt bé les funcions i responsabilitats entre una posició i una altra, d’aquesta manera a l’hora d’explicar podrem traslladar la nostra motivació al canvi (tant sigui per un amb més responsabilitat com per un amb menys. Perquè si, també podem fer un canvi cap a un projecte de menys responsabilitat, no sempre és moment de créixer, no sempre hem de créixer, no és obligat créixer…)
  • Motius reals que ens varen fer provocar aquest canvi, si són molt agressius treballarem el discurs per no denotar el dol durant l’entrevista.(que no significa que no puguem ser transparents)
  • Quins són els meus valors, possiblement no els he trobat a les organitzacions i/o equip on he estat
  • Quin és el meu propòsit, el perquè vaig decidir aquest ofici i/o formació
  • Definir internament què és el que busco d’un equip, d’un company i d’un responsable directe, el meu ideal.

Un cop ens hem fet aquestes preguntes  internament, podem preparar un guió/argumentari per tenir-lo clar quan anem a una entrevista/conversa per a una nova posició, projecte, dins o fora de la nostra organització.

Espero que aquest post us serveixi per a continuar buscant el vostre projecte ideal, perquè els dilluns siguin SEMPRE  grans dies 😉

Redacció: Núria Mont

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?