Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Entrevistes D’acompliment – Una Gran Oportunitat Per Influir, Construir I Motivar El Teu Equip.

Entrevistes d’acompliment – Una gran oportunitat per influir, construir i motivar el teu equip.

Coneixes el que són les entrevistes d’avaluació d’acompliment?

Són entrevistes que es realitzen amb el teu equip de treball per tal de poder avaluar les competències dels/les treballadors/es i el rendiment. Aquest procediment s’aplica a tots els nivells de l’empresa.

Segons els resultats que es busquin, pot tenir dos vessants; avaluar l’últim any de la persona o simplement establir els nous objectius d’aquesta.

Per tant, com podem estructurar l’entrevista?

  • El/la director/a o el/la cap del/la treballador/a explicarà abans de portar a terme la reunió, els temes que es parlaran, els objectius i la finalitat. Per tal que el/la treballador/a pugui preparar-se-la.
  • El/la treballador/a exposa els eixos de millora que hi ha en el seu lloc de feina i proposa possibles correccions o mesures.
  • Es dialoga per a identificar les dificultats que s’han trobat per tal de poder assolir els objectius.

Hem de recordar que la desinformació pot portar al fet que el nostre equip s’ho prengui com un càstig o una avaluació dels errors i no com un procés de millora comú. D’aquesta manera, aconseguirem que ells/elles siguin partícips d’aquest procés i siguin ells/elles mateixos/es qui determinin els seus punts de millora.

Totes les persones, necessitem saber que és que no fem bé i on podem millorar, però també els nostres punts forts, allò que fem bé. Totes dues característiques són molt importants destacar-les.

I tu, et reuneixes amb el teu equip per avaluar el seu acompliment? Ho deixes per l’últim moment? El teu equip s’ho agafa quelcom negatiu?

Des d’Amb les Persones et volem animar a preparar-les. És una gran oportunitat per influir, construir i motivar el teu equip. No saps per on començar? Nosaltres t’ajudem a estructurar-la!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?