Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
“Penso Que El Vostre Eslògan Casa Perfectament Amb Els Vostres Valors.” Entrevistem A La Isabel.

“Penso que el vostre eslògan casa perfectament amb els vostres valors.” Entrevistem a la Isabel.

Avui parlem amb la Isabel Martínez. Ella ens va conèixer arran una oportunitat laboral que va veure a través d’un portal i a la qual va aplicar. Ella va ser contactada pel nostre equip per realitzar una primera entrevista telefònica i poder-la conèixer, però no van aconseguir contactar amb ella.

“Després de no poder atendre la trucada telefònica, vaig rebre un whatsapp i em va sorprendre gratament aquest sistema, ja que et permet trobar un moment còmode per poder mantenir una primera conversa.”

Tot i estar molt interessada en l’oportunitat laboral, ella va decidir autodescartar-se, ja que va començar en una altra feina feia una setmana.

Ella ens ha volgut explicar com ha sigut la seva experiència amb nosaltres, destacant el valor afegit que ha trobat a la seva experiència. “Primer destacar, el tracte directe, personalitzat i amable. Segon, que pertanyo al que es considera un perfil sènior i m’heu seleccionat en 2 ocasions, fet pel qual penso que el vostre eslògan casa perfectament amb els vostres valors.”

Defineix la seva experiència amb l’equip de consultores com a cordial, professional i proper, i extreu que el tret que ens fa diferents tant en la seva experiència com a les nostres publicacions “Trobo que l’empresa respira principis, valors i companyerisme. Em feu enveja!

També ens remarca que a part de la nostra vessant en processos de captació de talent, també coneix que realitzem coaching i que si algun cop necessita algun servei per part nostre, ens contactaria sense dubte.

No estic vinculada a la vostra empresa per cap altre motiu que el d’haver format part dels processos de selecció. No faig aquests comentaris com a part interessada sinó que he pogut constatar diferències amb altres consultores


Volem donar-te les gràcies per recomanar la nostra feina a amics i coneguts teus! Gràcies per la teva predisposició i participació en la nostra secció d'entrevistes!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?