Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Entrevista Per Competències

Entrevista per competències

Sabeu la diferència entre una entrevista curricular i una entrevista per competències? L’entrevista curricular és aquella que mitjançant la conversa amb un/a candidat/a es va revisant la trajectòria formativa i laboral. Normalment s’utilitza per ampliar la informació que la persona ha redactat al seu currículum.

En el cas de l’entrevista per competències a part de tenir en compte la seva formació i experiència, també es té en compte les seves habilitats i capacitats envers el lloc de feina per al qual està optant. Es tracta d’identificar les competències clau mitjançant preguntes sobre situacions diverses tant personals com professionals. Aquestes preguntes poden ser situacions reals del passat o també situacions hipotètiques. L’objectiu principal és que les competències del candidat vagin acord amb les competències que necessita aquell lloc de treball.

Alguns exemples d’aquestes preguntes podrien ser:

  • Si parlem del teu passat professional, podries explicar un cas en què hagis hagut de prendre una decisió molt important?
  • Quines són les tasques en les quals consideres que et desenvolupes millor?
  • Quins són els aspectes que més valores d’una feina?
  • Si un membre de l’equip de treball té un error i has d’intervenir, com ho faries?
  • Quan heu d’assolir una sèrie de resultat amb equip, quins són els factors que van interferir al seu assoliment?
  • En el cas d’haver de fer una exposició oral a un grup de gent bastant gran, quins elements utilitzaries per mantenir l’atenció del públic?
  • Pensa en una situació en la qual hagis hagut d’adaptar-te ràpidament a un canvi, com ho vas gestionar?
  • Quina creus que és la part més fàcil/difícil de treballar amb equip?

Per tal de poder preparar-vos una entrevista d’aquestes característiques, us recomanem que; primer de tot us prepareu molt a fons l’entrevista, pensant en diferents situacions de la vostra vida professional. També rellegir el vostre currículum, per tal de saber al detall com teniu posats tots els detalls, per si heu d’ampliar la informació.

També us recomanem que conegueu molt bé el perfil que demanen a l’empresa, les seves característiques, els seus valors, les habilitats que necessiteu per les tasques que s’han de desenvolupar, etc. I sobretot, tenir present els teus punts forts en el món professionals, per tal de ressaltar-los quan sigui convenient.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?