Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Entrevistem A Neus Ferrer – Adjunta A Direcció A Transports Porqueres

Entrevistem a Neus Ferrer – Adjunta a direcció a Transports Porqueres

Volem continuar amb la secció del nostre Blog, on donem veu als empresaris dels nostres voltants perquè ens expliquin com han viscut aquesta crisi de la Covid19.

Avui, entrevistem a Neus Ferrer, adjunta a Direcció General a Transports Porqueres que tal com ella ens explica, és una empresa familiar dedicada al transport per carretera de diferents tipus de mercaderies ubicada al municipi de Banyoles, consolidada actualment entre les empreses líders de la demarcació dins del sector del transport i la logística.

 

Quina és l’activitat empresarial de la vostra organització?
Transports Porqueres és una empresa familiar amb 60 d’experiència en transport nacional i internacional per carretera. Especialitzada en càrregues completes, paletitzades i a granel.

En quin moment empresarial va arribar la COVID?
Ens va sorprendre en un moment d’estabilitat i canvi generacional, les primeres setmanes de Covid vàrem notar una repunta de feina, segurament generat pel caos, però a partir de l’abril les comandes varen baixar dràsticament.

Com va ser la vostra primera reacció?
La nostra primera reacció va ser vetllar per la seguretat dels treballadors per poder seguir subministrant a la població productes de primera necessitat. És a dir, ens vàrem reorganitzar internament per adaptar-nos a les noves mesures de covid i així poder continuar treballant amb seguretat, per tal de continuar donant servei a tots aquells clients que també estaven actius. Hem de tenir en compte que va haver-hi una gran labor de tots els conductors, que eren ells qui estaven més exposats per poder continuar servint.

Vàreu haver de rectificar alguna cosa? / Quines mesures vàreu implementar?
En l’àmbit operatiu vàrem buscar noves rutes i destins per suplir aquelles que s’havien suspès…

Pel que fa a la seguretat dels treballadors vàrem implementar teletreball en aquells posicions que eren factibles, restricció de zones comunes, disminuir el contacte entre treballadors, registre horari a través d’app mòbil, restricció de visites externes, reunions i formacions essencials fetes per videoconferència, subministrament de mascaretes i gels hidroalcohòlics, etc.

En referència a les mesures pel benestar dels treballadors: Flexibilitat horària i conciliació familiar/laboral, comunicació diària amb els diferents departaments dels canvis i novetats que hi havia, habilitar un espai per promoure la pràctica del mindfulness.

Com us ha afectat la crisis del COVID?
Tot i treballar en una activitat essencial, durant el confinament es va reduir significativament les demandes de transport, a causa del tancament forçós de moltes empreses.

També vàrem experimentar problemes en anul·lacions de comandes a última hora, fins i tot quan la mercaderia ja estava carregada. I altres problemes administratius, com per exemple dificultat en rebre la documentació de transport i demores en els cobraments.

Com ha sigut la reincorporació?
No hem tingut reincorporació, ja que hem sigut una de les empreses afortunades que hem pogut treballar durant la crisi.

Com és la vostre situació actual?
Tot i que ara sembla que s’hagi normalitzat la situació. Estem en un moment d’incertesa fent que no puguem prendre decisions a llarg termini i hàgim d’anar readaptant-nos cada dia.

En què us ha canviat aquesta crisi? 

A banda de les obligacions de la distància social i del creixement de la incertesa ja esmentat anteriorment. Aquesta crisi ens ha demostrat que la tecnologia és essencial en tots els àmbits i sectors, per sort nosaltres, sempre hem apostat per aquesta, i així hem pogut reaccionar ràpidament al canvi.

Igualment, tenim clar que aquesta nova manera de treballar ha vingut per quedar-se i de cares en un futur pròxim ens estem plantejant fer un pas endavant a la digitalització, per continuar evolucionant.

 

 

Volem agraïr a la Neus Ferrer, per la seva predisposició a participar en aquesta nova secció. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?