Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Quina Importància Té L’Employer Brànding A Les Nostres Empreses?

Quina importància té l’Employer Brànding a les nostres empreses?

Avui us volem parlar de l’Employer Branding i la importància que aquest té per la nostra empresa. Ara més que mai el valor més important de les empreses són les persones que la integren i per aquest motiu per a guanyar la batalla del talent has de treballar la teva marca com a ocupador i has de començar a tractar al talent com tractes als teus clients.

Avui dia, els candidats tenen al seu abast tota la informació que necessiten sobre les empreses, i són especialment crítics. Busquen a Google i a les xarxes socials informació de l’empresa i consulten opinions d’altres treballadors, és a dir, es formen una opinió prèvia abans d’inscriure’s a les ofertes d’una companyia.

Si vols que la teva empresa sigui competitiva i atreure el millor talent, has de cuidar moltíssim la teva presència en xarxes socials i la informació que tant tu com els teus empleats compartiu a Internet. Avui dia és molt important cuidar la percepció que el talent té de la nostra empresa.

Cuidar totes les fases i dominar tots els elements que incideixen en aquesta percepció marcarà la diferència i et convertirà en un referent per als candidats.

Aquí us donem uns tips per crear el vostre Employer Branding:

1. Centra’t en la cultura corporativa.
No importa quin sigui el teu sector ni a què et dediquis, si no treballes fort per a crear marca des de l’interior de la teva pròpia empresa, cap dels teus altres esforços donarà resultats. Què és el que més agrada als teus treballadors de la teva cultura corporativa? I el que menys? Investiga-ho i treballeu per a reduir els seus aspectes negatius.

2. El talent sempre primer.
Les persones són el recurs més valuós de totes les empreses. Per a construir la teva estratègia d’Employer Brànding has de saber què és el que busca el talent en un lloc de treball per a crear una proposta de valor atractiva.
Deixa que els teus empleats siguin els teus millors ambaixadors de marca.

3. Sigues actiu en xarxes socials.
Les xarxes socials són un gran canal per a donar a conèixer la teva marca d’empresa així, la teva cultura corporativa i les vacants disponibles. Utilitza les xarxes per a mostrar com és el dia a dia de la teva companyia, esdeveniments i fins i tot quedades. Presenta als teus nous treballadors i sobretot, escolta i participa en la conversa.

4. Analitza i millora.
El mesurament i l’anàlisi són la millor manera de saber si la teva estratègia està funcionant. Tota l’organització ha d’estar implicada a millorar el procés de construcció de marca. Recull el feedback del teu equip i pregunta constantment què podria millorar-se.

5. Has de ser transparent i real
L’Employer Brànding no consisteix a vendre fum als teus candidats potencials. Una estratègia d’aquest tipus no pot ser només façana, ha de tenir una base sòlida. Hauràs de mostrar els veritables valors de la teva companyia, la seva manera de treballar i com tractes al talent.

Ara més que mai, les persones al centre de l’organització!

Redacció: Sandra Robado

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?