Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Emma – El Camí De La Il·lustració A L’emprenedoria

Emma – El camí de la il·lustració a l’emprenedoria

Fa 3 anys i mig que l’Emma va obrir a Girona una escola de dibuix especialitzada en còmic i il·lustració, el Taller del Barri.

Un inici de projecte sense coneixements empresarials però amb molta experiència i creença en les meves habilitats com a il·lustradora i entintadora de còmics en el món editorial. “Sóc conscient que vaig començar la casa per la teulada. Em vaig llançar a l’aventura i de mica en mica he anat agafant competències.”

L’Emma va començar amb la idea de dedicar-se a fer classes, però de mica en mica les seves funcions van canviar. Ella assegura que és un pas que li va costar molt donar, deixar de fer el gruix de classes per passar a fer feina de direcció, i sobretot, aprendre a delegar.

Un pas limitat per la por a perdre la visibilitat que es pot tenir estant al capdavant de les classes. Por a la idea que la gent deixés de veure-la com una professional del còmic i la il·lustració; “som poques dones les que ens dediquem a la indústria del còmic, però tot i això sempre he notat que tenia menys oportunitats de fer-me veure que els meus companys de professió“.

“Emprendre m’ha fet més forta i més valenta.”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?