Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Els Millors

Els millors

És millor assumir-ho: al volant de la situació no estan els millors. De fet, fa molt de temps que no tenim als millors al volant. Tampoc ens feia falta la crisi del COVID19 per descobrir-ho, simplement l’ha magnificat. Només cal repassar les trajectòries de portaveus, responsables, ministres i consellers. Persones sense experiència en el món laboral real, amb una vida destinada al partit i amb posicions pont en departaments, fundacions, empreses públiques i patronats. Lluny de la vida empresarial real, del teixit productiu, dels generadors de recursos del sistema, sistema que parasiten i amb una perversió total, tenen les regnes en les decisions més importants i no dubten en un moment, per defensar la seva posició de privilegi a l’elit, en anar en contra dels seus proveïdors de recursos: el símil seria enverinar el manantial d’on beu el poble.

La situació és tan dantesca, que en un moment de crisi sense precedents, es centralitzen decisions en persones que no coneixen la idiosincràsia de departaments, i quan han de prendre decisions fonamentals, poden ser capaços de gastar una ingent de diners públics, és a dir, teus i meus, nostres, en un proveïdor de material sanitari no homologat. Una autèntica catàstrofe, ja que ens juguem vides humanes.

La nostra professió ens regala la possibilitat de parlar amb moltes persones, amb càrrecs directius, tècnics o més enfocats a la producció. Us puc assegurar que conec a persones extremadament més preparades per afrontar aquestes situacions. Persones honestes que regenten el seu negoci, el seu departament o la seva divisió amb lideratge, empatia i visió. Persones que difícilment entraran en el joc polític, ja que ells intenten jugar a la lliga dels millors on la classe política, sempre vol treure el nas i en la majoria de casos torpedegen les possibilitats. La bona notícia, és que malgrat aquest enemic intern, surten endavant.

Aquests moments de crisi, primer de salut i després econòmica, serà una gran oportunitat per les empreses per detectar qui són “els seus millors“. Segurament, només aquelles que facin el possible perquè aquests millors brillin, podran seguir. Un cop passat aquest tsunami, serà bo aplicar polítiques de retenció de talent real, pulir el lideratge i la comunicació interna, el treball en equip, i per què no, anar a buscar al mercat “els millors” que busquen un altre repte. T’ajudem?

 

 

Autor: Agustí Pajares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?