Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Formació completament a mida i adapta da a les teves necessitats.
COM ELABORAR UN PLA D'IGUALTAT?

Les empreses amb més de 50 treballadors/es treballadors/es tenen l’obligació de tenir elaborat el seu pla d’igualtat. Però volem anar més enllà d’una llei, volem implantar mesures a la nostra empresa per tal d’aconseguir la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, i eliminar qualsevol mena de discriminació.

Objectiu principal

Transmetre la importància empresarial, professional i personal de tenir el Pla d’Igualtat elaborat, així com donar eines per començar a portar a terme el pla.

Temàtiques a tractar

Parlarem de per què és important la seva elaboració, que aconseguim a la nostra empresa i quines són les raons per les quals és important.

Continuarem amb els detalls que necessitem conèixer de l’organització per a poder començar a analitzar l’estat actual i quins són els passos a seguir per la seva correcta implementació.

Què n'extrauràs?

Extrauràs una anàlisi de l’estat actual amb unes pautes per a poder començar a elaborar el teu Pla d’Igualtat i els passos a seguir en la seva implementació. Estarem en tot moment al teu costat, per tal d’ajudar-vos en qualsevol pas per tal que el porteu a terme amb tota seguretat.

Sol·licita la teva proposta a mida!

Truca’ns al 879 029 081 o envia un email a info@amblespersones.com

Aquestes sessions es poden realitzar individualment o en grup, dins o fora de les instal·lacions de l’empresa i de forma presencial o telemàtica.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?