Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Tips Per A Destacar El Teu Currículum En Format Digital

Tips per a destacar el teu currículum en format digital

Estem en un moment en el qual el món digital es troba en constant creixement i expansió i un dels temes que a nosaltres ens competeix són les oportunitats laborals i els currículums.

Avui dia els processos selectius es fan a través de les eines digitals que tenim. La publicació d’ofertes es fa a diferents portals en línia, la cerca també, existeixen xarxes socials creades per a perfils professionals, podem rebre alertes al nostre correu electrònic i els currículums, per tant, els hem de fer i enviar de forma digital.

És per això que avui volem donar alguns tips per a portar a terme el vostre currículum digital.

  • És important que el disseny sigui senzill però amb tocs d’innovació. Una combinació que faci tenir ganes de continuar llegint. La creativitat no és només per a professions del sector del disseny, també denota característiques personals. Aconsegueix que el teu currículum cridi l’atenció, que sigui de bon llegir, utilitza colors càlids i destaca les diferents seccions. Creativitat, ordre i coherència.
  • Has d’obtenir un equilibri perfecte de quantitat d’informació a aportar. És rellevant no deixar informació rellevant fora, però també és valuós no emplenar per emplenar. És a dir, és millor que estigui sintetitzat, però que ho hagi claredat en l’explicació per tal que quedi en la ment de la persona que llegirà el teu currículum.
  • Una de les claus de destacar el teu currículum, és a través de les paraules clau. Destacar-les d’alguna forma especial, que a simple vista es puguin veure i quedin en la ment de l’entrevistador/a.
  • Pots aprofitar les possibilitats que ens dóna el món audiovisual i enllaçar vídeos, fotos, altres pàgines web, portafolis… Al mateix currículum. Que pugui contenir enllaços d’interès, crida bastant l’atenció i aporta moltíssima informació que no pots plasmar amb la redacció.
  • Tingues diferents currículums per a les diferents vacants a les quals et vulguis presentar. Com sempre diem no és el mateix una empresa que un altre tot i que tu siguis la mateixa persona. Una idea interessant és poder crear diferents versions del teu currículum destacant aquella informació segons la vacant oferida.

Per tant, et recomanem que agafis el teu currículum actual, i revisis totes aquestes parts i comencis a crear un currículum de nou.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?