Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Coneixes Els Teus Punts Forts? Com Ets, Què Saps, Què Vols Fer?

Coneixes els teus punts forts? Com ets, què saps, què vols fer?

T’has preguntat mai quines són les teves fortaleses i competències professionals? Coneixes els teus punts forts? Com ets, que saps, que vols fer? Què ets capaç i que estàs disposat/da de fer? Saps per què és important tenir-ho clar? Sabries com poder-los extreure?

Tenir aquests punts clars, et permetrà obtenir millors resultats, aconseguiràs una major motivació, millora de tasques i també una gran satisfacció laboral.

Aquest autoconeixement necessita un procés de reflexió. Parar un moment per a extreure aquesta informació sobre nosaltres mateixos.

En quins moments de la nostra vida, seria necessari fer aquest balanç professional? Normalment, aquesta reflexió està normalitzada en acabar estudis, pràctiques, etc.

Però avui dia, es produeixen moltes reorientacions a la vida laboral, per tan qualsevol moment de la nostra carrera, és un bon moment. Això pot passar per canvis en les nostres motivacions, creixements professionals o per les voltes que dóna el mercat laboral.

Un cop arribat aquest punt, per on comencem? Agafa paper i boli (o un document en blanc) i apunta!

  • Crea un llistat amb tot el que arribes a fer durant un dia normal. Totes les activitats des que obres els ulls al matí fins que vas a dormir a la nit. No et deixis cap!
  • Quan tinguem aquest llistat, l‘analitzarem. Què ens agrada i que no ens agrada? Què és el que més ens costa? Portar a terme algun objectiu diari t’aporta satisfacció? O acostumes a deixar per demà alguna activitat? Pots posar nota a cada activitat segons el que menys et costa o t’agrada fer!
  • Buscarem un punt en comú amb aquelles activitats que hem puntuat més alt. Tenen alguna cosa a veure? Podríem trobar un nexe comú que assenyalin alguna de les teves fortaleses?

Un cop hem extret aquestes activitats que assenyalen fortaleses, els podem transportar al món laboral, seran els que fan que encaixem en una determinada feina. I a la vegada podem extreure els punts febles que serà en allò que haurem de treballar i desenvolupar.

D’aquesta manera, ja tindrem en un llistat, els nostres punts forts, febles, on encaixem, on volem encaixar i que ens falta per arribar-hi. És així com podem marcar un punt de partida per a explorar noves oportunitats laborals que encaixin amb els nostres objectius.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?