Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
I Tu, Com Treballes La Comunicació Externa De La Teva Empresa?

I tu, com treballes la comunicació externa de la teva empresa?

Definiríem la comunicació externa com el conjunt d’accions comunicatives destinades a persones físiques, proveïdors, institucions, organitzacions, etc. externes d’una empresa i/o organització. És per aquest motiu, que la comunicació externa és molt important per a transmetre la imatge d’empresa i no la podem descuidar.

Fa un parell d’anys, la publicitat era una de les úniques eines per a poder informar i comunicar al públic sobre l’empresa, però avui dia, tenim moltes més possibilitats a la nostra disposició. Les noves tecnologies han posat al nostre abast molts més canals com ara les xarxes socials, pàgines web, notes de premsa, mailings, etc.

Però com ha de ser aquesta comunicació?

  • Els missatges han de ser uniformes, això s’aconsegueix a través de la definició d’un pla on puguem definir els valors empresarials. D’aquesta manera definirem la imatge d’empresa i així extreurem el tipus de missatge que volem transmetre.
  • Encara que els missatges siguin uniformes, els hem d’adaptar-los a cada canal per al qual es transmetran. De forma que siguin personalitats.
  • Estudiar i planificar la línia temporal en la qual es transmetrà cada missatge de forma que puguem aconseguir un major impacte.

Un cop tenim definit què volem dir i com ho farem hem d’establir un bon pla comunicatiu i, què és el que hem de tenir en compte?

  • Definir d’una forma concreta la nostra identitat corporativa. Tenint els objectius de l’empresa clars i definits, de forma que podrem definir els comunicatius i definir una estratègia on poder estructurar el missatge, els mitjans i els canals que utilitzarem.
  • Estudiar quina és la imatge que percep l’audiència sobre nosaltres en aquest moment.
  • I projectar quina és la imatge que volem que el públic tingui sobre nosaltres.
  • Per a tot això, és important la creació d’un calendari on podrem marcar les dates de les nostres accions i avaluacions.

Tenint una bona imatge aconseguirem que el mercat i el nostre públic objectiu pugui tenir coneixement de què fem, una opinió i una valoració sobre la nostra feina, servei o producte.

Per tant no podem deixar de banda com portar-la a terme sense estratègia ni definició. Hem de tenir molt clar què volem transmetre i a partir d’aquí començar a treballar fort per aconseguir-ho!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?