Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Com Trobem El Perfil Perfecte?

Com trobem el perfil perfecte?

Quan et planteges un canvi a nivell professional sorgeixen molts dubtes, incertesa, por, neguit, il·lusió… aquests si parlem a nivell emocional, però també sorgeixen dubtes dins l’operativa, com serà el dia a dia, quines eines tindré a l’abast per a portar a terme amb èxit l’objectiu marcat i el que s’espera de tu dins l’organització.

En un mercat laboral convuls, amb una tasa d’atur del 13.9% a nivell nacional i amb pronòstics de disminuir els pròxims mesos i  amb perfils amb alta demanda dins el mercat laboral, el que em preguntava era: com es porta a terme la traçabilitat de perfils i la cerca dins una consultora local?

I aquí vaig descobrir que Amb Les Persones ja es considerava Google Lover i com no, havia apostat per la seva nova eina GOOGLE HIRE.

Google està considerat el millor cercador actual d’internet així que no podia ser d’una altre manera i llança la plataforma de traçabilitat, cerca i contractació de candidats sincronitzat amb G-Suite.

Aquí comença la calma del meu neguit de com podré fer seguiment de candidats/es i clients sense duplicar tasques. Google Hire ens permet fer  seguiment de remembers a través de G-calendar i registre de mails ja que la plataforma està totalment sincronitzada amb l’usuari de Google Mail.

La plataforma ens bolca els candidats que es registren a la borsa de treball o ofertes de la web i els aplica dins de jobs a la plataforma ón a través de bons algoritmes ens permet en una mateixa pàgina, visualitzar el CV, dades personals i ens inclou informació en línea que   candidats puguin tenir (perfil de Linkedin, altres XXSS) .

A partir d’aquest moment el/la  consultor/a de selecció pot calendaritzar les entrevistes presencials tan internes com amb un client extern, adjuntar els documents necessaris, valoració d’entrevistes, data de contractació, configurar plantilles de mailing o bé crear mailings personalitzats. Tot l’equip té accés a la plataforma i al seguiment dels candidats, d’aquesta manera la informació compartida fa possible donar resposta als candidats i a les empreses de en quin punt es troba el procés obert.

Per nosaltres Google Hire no té res a envejar a les altres plataformes de RRHH i estem segurs que el seu camí no acaba aquí si no que en breu treurem profit de Google Jobs, llavors podrem veure com els candidats poden cercar les ofertes que més encaixen amb ells i les consultores de RRHH  podrem veure els millors candidats/es per cada vacant oberta.

Google Hire simplifica el procés de reclutament 🙂

 

Núria  Mont

 

  _____________

Si t’interessa rebre per mail les actualitzacions del Blog, fes click aquí.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?