Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Com Captar Clients A Través De Linkedin Sales

Com captar clients a través de Linkedin Sales

LinkedIn és una xarxa social creada per a empreses amb més de 360 milions de perfils professionals i 7 milions de perfils d’empreses.

L’objectiu d’aquesta xarxa social, és el de connectar treballadors amb empreses i a la inversa, pel fet que hi ha la funció d’oferir i demandar feina. Però aquesta no és l’única funció, si s’utilitza correctament, es pot treure més profit, com ara:

  • Captar talents
  • Mitjà de comunicació
  • Posicionament de l’empresa referent en el Sector
  • Augmentar la visibilitat del negoci i marca
  • Aconseguir clients potencials

Moltes persones desconeixen el fet que LinkedIn, és una xarxa especifica en segmentació de persones, per tant és més fàcil arribar a un grup concret de persones i per tant, una funció bastant desconeguda és la de captar clients.

Com arribar als clients potencials?

El primer pas important és afegir els serveis de l’empresa al perfil de LinkedIn. Afegir el perfil a grups del mateix sector o que busquin el mateix servei i tenir-ho actualitzat constantment.

Però a part d’aquest pas, hi ha molt més per aprendre sobre aquesta funció a LinkedIn, com ara la de crear i optimitzar el perfil, per aconseguir un perfil atraient i fàcil de trobar; aprendre a crear una estrategia o a la creació de continguts , i com fer publicacions, per aconseguir seguidors i ser influents en el nostre segment. 

Per aprendre a utiltzar aquesta eina i assolir aquests i altres objectius en l’entorn de captació de clients, Amb les Persones ha organitzat una formació aquest 29 de novembre.

Podreu trobar més informació a www.amblespersones.com i podeu realitzar les vostres inscripcions a través del correu nuria@amblespersones.com

Oihane Joaquin

 

  _____________

Si t’interessa rebre per mail les actualitzacions del Blog, fes click aquí.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?