Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Com Aconseguir Una Bona Comunicació Digital?

Com aconseguir una bona comunicació digital?

Actualment, estem vivint en una era digital en la qual cada vegada és més important la presència de les empreses en xarxes socials. Però com ha de ser aquesta presència?

Hem de tenir present, que no estem en xarxes amb l’objectiu de vendre tota l’estona, sinó que pretenem crear un vincle amb els nostres clients actuals i futurs possibles clients, per tal de fidelitzar una possible compra.

Per portar-ho a terme, cal dedicar temps per a crear una estratègia digital adequada i cal tenir en compte una sèrie de premisses.

  • Conèixer que representa la nostra empresa: Per tal de crear un bon pla estratègic, hem de tenir clar que estem oferint al públic, quins són els nostres valors empresarials i a quin públic ens estem dirigint.
  • Conèixer l’entorn: Hem d’ubicar-nos en la situació social, econòmica i demogràfica en la qual ens trobem. És important anar en línia amb l’entorn en el qual ens trobem. Necessitem saber quines són les necessitats reals del nostre públic.
  • El contingut audiovisual està demostrat que causa molt més impacte en el consumidor: Ens agrada més veure un vídeo curtet, amb contingut de qualitat que un text amb una imatge. Aquest contingut ha d’anar en línia amb la imatge de l’empresa i ha de ser un reflex dels valors que representa la marca. Tot això crearà una imatge en la ment dels possibles consumidors.
  • Anar cap a allò, més emotiu. Està comprovat que el que més ens mou són les emocions, i les campanyes cada cop són més subjectives. Per tant, hem de trobar allò que mou al nostre consumidor.
  • Trobar les eines digitals correctes. No totes les xarxes socials tenen el mateix públic ni es crea el mateix tipus de contingut. Per tant hem de pensar on es troba el nostre client i treure el màxim profit d’aquella xarxa social.

 

Autora: Oihane Joaquin

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?