Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Vols Afegir Colors Al Teu Currículum I No Saps Quin és El Indicat?

Vols afegir colors al teu currículum i no saps quin és el indicat?

Creus que hi ha un color més indicat que un altre segons el teu sector o activitat que realitzes? Creus que canvia el missatge segons els que decideixes utilitzar?

La veritat és que els colors diuen molt sobre nosaltres, així que segons el que volem transmetre o la nostra trajectòria, hi ha colors que ens ajuden a donar-li un toc més professional.Però, això no vol dir que puguem emplenar i utilitzar molts colors, ja que utilitzar diferents colors o tonalitats, pot arribar a transmetre el contrari del que volem.És per això que hem d’escollir el que més ens pugui identificar, així que hem elaborat un llistat per tal de poder-vos ajudar.

  • Blau: És utilitzat per a professionals IT, directius/ves, el món financer i gestories. El blau és un color que transmet serenitat i professionalitat. És una alternativa per a donar-li una mica de disseny al document, però sense arriscar-te massa.
  • Verd: El fan servir sectors relacionats amb el medi ambient i la naturalesa. És un color que transmet calma i serenitat. Aquest color també ajuda a donar-li un aspecte renovat al teu currículum. Això si, hem de tenir molt en compte el to de verd que fem servir, ja que com més clar i brillant, tindrà un caire més infantil.
  • Taronja: És el color més fet servir en el sector del màrqueting, sectors creatius, a comercials i vendes o també en el sector alimentari i a l’hostaleria. El taronja s’associa amb optimisme i vitalitat.
  • El rosa està relacionat amb les arts escèniques o el disseny i també té una associació cap a la creativitat.
  • El color violeta es fa servir en sectors de bellesa, salut i també en el sector de la decoració. L’associem a la confiança.
  • És cert que els colors més púrpures com transmeten creativitat, també estan relacionats cap a l’emprenedoria o cap a professionals freelance.
  • Un dels colors que més crida l’atenció en una primera ullada, és el vermell, un color que transmet energia, força… Un color relacionat amb el món dels negocis, però com amb el verd, hem de tenir en compte la tonalitat i escollir una poderosa per tal d’atraure l’interès i que sigui de fàcil lectura. Hem de fer servir-ho de forma adequada, ja que pot arribar a saturar, per tant, amb donar-li tocs vermells, hauria de ser suficient.
  • I el color gris? Segurament a tu també et transmet control i perseverança. Un color associat a sectors legals com l’advocacia, la política, les finances o també al sector sanitari.
  • Què passa amb el blanc i negre? A vegades és cert que no hi ha més alternativa que fer ús aquesta opció. Potser si vols sol·licitar una oportunitat laboral a una empresa molt conservadora o una institució, en aquest cas, és millor recórrer al més bàsic.

Després d’aquest recorregut per diferents colors, hem de posicionar-nos cap als colors més neutres, com poden ser el gris o el marró. Colors que transmeten aquesta professionalitat que altres colors no aconsegueixen transmetre.

Però també és cert que en professionals més creatives, és de molta utilitat apostar pel disseny i demostrar el teu gust i la teva estètica.

I ara, amb aquesta informació… quin toc li donaràs al teu currículum?

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?