Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Catalina I La Importància De La Naturalitat De La Dona En L’art.

Catalina i la importància de la naturalitat de la dona en l’art.

Us presentem a la Catalina, graduada de Periodisme i Comunicació Audiovisual, s’ha dedicat des dels disset anys, al món de la fotografia i vídeo.

Després d’etapes de molta frustració per un camí dur en l’àmbit de l’art i la fotografia, va començar a deixar de banda els seus projectes personals. Ella ens comenta “És complicat, en aquest món, si ets una persona jove, que la teva reputació sigui reconeguda com a professional i més difícil és encara si resulta que ets dona.”

Després d’uns anys, de creixement personal, valentia i la informació i coneixement d’altres dones artistes, va aconseguir inspiració i valor per tornar a estimar les seves idees i reconèixer la importància que tenen en aquest món.

Ella recalca que considera molt important la presència de la dona com a fotògrafa, per aconseguir juntes plasmar la delicadesa de transmetre la realitat i deixar de banda els estereotips. “Intento evitar el retoc en excés, no treure marques naturals de la pell com puguin ser granets o cicatrius, evitar maquillatges… I apostar per la postura natural i tranquil·la.”

Actualment el seu projecte personal porta el nom de caragolart i ens mostra tot el seu art a la seva pàgina d’Instagram

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba
Obrir xat
Com podemajudar-te?
Hola!
Com podem ajudar-te?