Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Col·laboració Amb El Comitè I Escola D’Àrbitres De Bàsquet De Girona

Col·laboració amb el Comitè i Escola d’Àrbitres de Bàsquet de Girona

En el marc de l’stage de pre-temporada que el Comitè d’Àrbitres de Girona de la Federació Catalana de Basquetbol va organitzar el passat 9 i 10 de setembre a Borrassà, a les instal·lacions de la casa de colònies Les Orenetes,  vaig tenir el plaer de ser convidat per exposar com el Coaching pot ajudar en la millora de resultats tant dels àrbitres i dels auxiliars de taula.

L’evolució del joc i sobretot del rol de l’àrbitre, on ha passat de ser una figura inaccessible i rígida,  a incorporar a les seves eines el diàleg, l’empatia i la flexibilitat suficient per poder realitzar la sempre complicada tasca de l’arbitratge, des de la visió d’un lideratge més actual. A més, de voler donar més importància als auxiliars de taula, com a part imprescindible de l’equip arbitral i amb un paper clau en el desenvolupament del joc.

Agustí Pajares (Amb les Persones) a l'Stage d'àrbitres

L’enfoc de la sessió va ser explicar d’una manera molt pràctica com s’afronta des del coaching el treball de les millores de les habilitats personals i de com ho podíem enfocar amb els requisits que han de desenvolupar els àrbitres, i els auxiliars,  per poder fer front a les situacions, moltes vegades difícils i amb molta càrrega emocional per part de tots els actors implicats, que comporta la seva tasca.

Agustí Pajares (Amb les Persones) a l'Stage d'àrbitres

El desenvolupament de la sessió va començar per repassar i consensuar els valors fonamentals de la pràctica de l’arbitratge, enriquit tant amb les aportacions dels àrbitres amb més experiència com amb la dels més joves.  Un cop arribat a aquest consens, es van donar pautes per poder treballar temes tant importants  en la tasca arbitral com el control emocional, la comunicació i el treball en equip.

__________________________________

Si t’interessa rebre per mail les actualitzacions del Blog, fes click aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba