Saltear al contenido principal
872 029 081 644 317 417 info@amblespersones.com
Col·laboració Amb Les Persones I AEDES

Col·laboració Amb les Persones i AEDES

Amb les Persones i AEDES iniciem una estreta col·laboració per oferir solucions globals en recursos humans i formació

Amb les Persones és una consultoria de RRHH gironina formada per un equip amb més de 10 anys d’experiència tan en departament final de RRHH com en consultories multinacionals.

Al 2015 després de l’experiència i coneixement directe de les necessitats dels RRHH i avaluant el mercat de Girona es crea el projecte de Amb Les Persones.

Aquest projecte neix i creix sota els valors de proximitat, empatia, contribució  i transparència tant amb els clients-candidats com amb els clients-empresa.

AEDES neix fa més de 12 anys després de l’experiència fent formacions a empreses i particulars. AEDES neix també sota els valors de proximitat, contribució i empatia amb les empreses i alumnes aportant solucions a mida en tot el que engloba el desenvolupament formatiu dins de l’empresa, capacitant i professionalitzant els membres de l’organització i aquelles persones que a nivell personal volen seguir aprenent i adquirint nous coneixements.

Tenint en compte l’experiència i l’excel·lència de les dues empreses, i les similituds pel que fa filosofia i valors, s’ha cregut oportú sumar esforços per tal d’oferir solucions globals en recursos humans.

Amb les Persones + AEDES oferim un acompanyament integral a petites, mitjanes i grans empreses, oferint un pla fet a mida per a cada client i situació. Aquest pla inclou assessorament i formació amb AEDES: Estudiem les necessitats, seleccionem els millors docents, ens adaptem a vosaltres oferint la formació també a les instal·lacions de l’empresa, i bonifiquem la formació.

També serveis de recursos humans amb Amb Les Persones: atracció i selecció del talent, desenvolupament i creixement dins de l’empresa, estructuració de la organització, compensació i beneficis, optimització de la gestió administrativa i reputació, a més d’altres plans de formació i coaching.

Estem compromesos amb la idea que el patrimoni més gran de les empreses són les persones que les integren. Per a nosaltres és tan important el moment de contractació com el desenvolupament durant tota la relació laboral. Perquè et volem veure créixer, sumem esforços Amb les Persones i AEDES. Ens acompanyes?

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Volver arriba